Hagelschade auto

06 - 5050 3338

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  [recaptcha]

  Uitdeuken zonder spuiten

  Ook al bent u nog zo zuinig op uw auto, kleine deukjes ontstaan wanneer uw auto geparkeerd staat of wanneer het hevig heeft gehageld. De deukjes zijn natuurlijk erg vervelend en u zult verwachten dat het herstellen van deze deukjes een kostbare aangelegenheid is, maar dat is niet altijd het geval! Uitdeuken zonder spuiten is dé techniek om goedkoop en duurzaam alle kleine deukjes uit uw auto te verwijderen.

  Nieuwe reparatietechniek

  Uitdeuken zonder spuitenUitdeuken zonder lakschade is een techniek die is ontstaan in Amerika, waarbij deukjes verwijderd worden, zonder dat de laklaag hierbij wordt aangetast. De kosten van deze reparatiemethode zijn aanzienlijk lager dan de traditionele reparatie methode en de afwerking is aanmerkelijk beter.

  Snel en effectief schadeherstel

  Door gebruik te maken van deze nieuwe methode van een auto uitdeuken, ook wel restyling genoemd, is hagelschade snel verholpen. Met behulp van de speciale materialen kunnen zelfs deukjes op de meest ingewikkelde plaatsen moeiteloos worden weggewerkt.

  Voor particulieren en bedrijven

  Autoschadebedrijf Hageldeuk past deze effectieve reparatietechniek toe voor zowel particulieren, bedrijven en verzekeraars. Voor particulieren is uw auto in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht. Bedrijven en verzekeraars kunnen gebruik maken van onze mobiele service, waarbij wij de schade ter plekke herstellen.

  Maak een afspraak voor uitdeuken zonder spuiten

  Wilt u ook een afspraak maken om uw schade te herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat deukjes in uw auto snel verwijderen.  © Copyright 2024 All rights Reserved | Hageldeuk Schijndelseweg 36, 5491 TB Sint-Oedenrode