Hagelschade auto

06 - 5050 3338

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  [recaptcha]

  Uitdeuken zonder lakschade

  Uitdeuken zonder lakschade, oftewel uitdeuken zonder spuiten is een veelgebruikte techniek voor het herstellen van kleine deuken in een auto. Dit soort deuken zijn veelal het gevolg van parkeerschade, hagelschade of autoschade die is opgelopen tijdens het transport van goederen. Deukjes tussen de twee á drie centimeter, maar ook de iets grotere deukjes kunnen prima worden uitgedeukt zonder lakschade. Met speciale apparatuur kunnen de deukjes nauwkeurig weggewerkt worden, zonder dat de lak wordt aangetast.

  Uitdeuken van binnenuit

  Met uitdeuken zonder lakschade wordt er van binnenuit druk uitgeoefend volgens een vaststaand patroon. Door op de juiste wijze de druk uit te oefenen, wordt de deuk langzaamaan minder. Dit proces gaat door totdat de deuk volledig is verwijderd. Met dit ‘masseren’ van de deuk, zult u merken dat u achteraf geen enkel verschil meer zit met hoe de auto er oorspronkelijk uit zag.

  Deuken wegwerken op vrijwel iedere plaats

  Uitdeuken zonder lakschadeDeuken kunnen zich bevinden op de meest vervelende plaatsen op uw auto. Het komt regelmatig voor dat deuken op profiellijnen of randen zitten in uw auto. Dat is voor autoschadebedrijf Hageldeuk geen enkel probleem. Uitdeuken zonder lakschade is een techniek dat met de meest geavanceerde apparatuur, op vrijwel ieder plaats op uw auto kan worden toegepast.

  Laat uw deuk beoordelen door de specialist

  Als u benieuwd bent of uw auto deuken verholpen kunnen worden zonder dat er lakschade optreed, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wanneer u ons een afbeelding van de deuk stuurt of bij ons op locatie langskomt met uw auto, kunnen wij een goede inschatting maken en bepalen of uitdeuken zonder lakschade door ons uitgevoerd kan worden. Vul het contactformulier op deze website in en maak een afspraak.  © Copyright 2021 All rights Reserved | Hageldeuk Schijndelseweg 36, 5491 TB Sint-Oedenrode