Hagelschade auto

06 - 5050 3338

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  [recaptcha]

  Schadeherstelproces

  Bekijk hieronder het schadeherstelproces voor het behandelen van de hagelschade voor uw voertuig.

  Schademelding

  Wanneer uw auto hagelschade heeft opgelopen, kunt u de schade bij ons melden. Dit kan onder andere via het contactformulier op deze website. Vervolgens noteren wij al uw gegevens en dat van uw voertuig en de schade. Vervolgens melden wij deze schade bij uw verzekeringsmaatschappij en regelen wij eventueel een schade expert. Daarnaast wordt er een afspraak met u gemaakt en wordt de gewenste reparatie uitgevoerd.

  Schadeherstel

  fotoZodra u op de afgesproken tijd met uw voertuig bij ons komt, zorgen wij ervoor dat de schade snel en goedkoop hersteld wordt. Voor schadeherstel maken wij gebruik van uitdeuken zonder spuiten. Dit is een goedkope manier om de kleine deukjes uit uw auto te verwijderen. De enige voorwaarde voor het gebruik van deze methode is dat de deukjes niet te groot zijn en de lak nog intact is. Vanzelfsprekend zijn kennis, ervaring en het juiste gereedschap belangrijke vereisten voor het toepassen van deze doeltreffende manier van schadeherstel.

  Oplevering

  Op het moment dat de autoschade volledig hersteld is door onze experts, laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten. In overleg is het eventueel zelfs mogelijk om de schade te herstellen terwijl u wacht. Doordat wij ruime openingstijden kennen, kunt u bij ons de gerepareerde auto tevens komen ophalen wanneer het u uitkomt.  © Copyright 2024 All rights Reserved | Hageldeuk Schijndelseweg 36, 5491 TB Sint-Oedenrode