Hagelschade auto

06 - 5050 3338

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  [recaptcha]

  Restyling

  Restyling is oorspronkelijk ontwikkeld in Amerika. Restylen is een methode dat in ons land meestal wordt aangeduid met de naam ‘uitdeuken zonder spuiten’. Restyling is een goedkope en revolutionaire reparatiemethode die veel voordelen heeft ten opzichte van traditionele reparatiemethodes.

  Eenvoudiger en sneller

  fotoVanwege het feit dat restyling een eenvoudigere en snellere reparatie behelst dan andere methodes, is restylen een goedkope en efficiënte manier om de schade aan auto’s, caravans en diverse andere voertuigen te herstellen. Het resultaat van restyling is doorgaans niet van het origineel te onderscheiden.

  Effectieve reparatiemethode

  Bij deze reparatiemethode wordt de deuk van binnenuit weggewerkt. Op die manier kunnen kleine deukjes zorgvuldig worden ‘gemasseerd’, zodat het meest optimale resultaat behaald wordt. Ondanks dat deze manier van schadeherstel er eenvoudig uitziet, is er wel degelijk vakmanschap en ervaring vereist. Daarnaast zijn uiteraard de juiste materialen noodzakelijk om de beste resultaten met restylen te behalen.

  Voorkom verergering van de autoschade

  Probeer niet zelf de deuken uit uw auto te halen. Wanneer u verkeerd ter werk gaat, kan de schade alleen maar groter worden. Schakel daarom ons autoschadebedrijf in om de deuken uit uw auto te verwijderen. Voor restyling kunt u nu contact met ons opnemen.  © Copyright 2024 All rights Reserved | Hageldeuk Schijndelseweg 36, 5491 TB Sint-Oedenrode