Hagelschade auto

06 - 5050 3338

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  [recaptcha]

  Hagelschade auto

  Klimaatverandering zorgt voor extra schade

  Hagelschade aan de auto is en relatief nieuw fenomeen in Nederland. Voorheen zagen we dat in zuidelijke landen. Als toerist was u dan ineens de klos. De hagelstenen zo groot als duiveneieren waren dan goed voor een kleurrijk verhaal op verjaardagen en feestjes. De door meteorologen voorspelde veranderingen in de vorm van heftigere buien en hogere temperaturen komen tegenwoordig echter steeds vaker voor in Nederland. In 2016 raakten vele auto’s beschadigd door neervallende hagelstenen. We zagen andere schades door tot dusverre hier onbekende weersinvloeden. Had u weleens van een valwind gehoord? Velen waarschijnlijk niet. Als luciferhoutjes afknappende bomen zorgden in het midden van het land voor ongeloof en verbijstering. Een auto met hagelschade of zelfs een hele serie auto’s met deze schade zorgen voor een lichte impact op de totale verzekeringsschade. Ronduit ernstig en reden voor een forse premiestijging is echter de schade aan de (glas)tuinbouw in Noord-Brabant. De schade door enorme hagelstenen die dwars door daken gingen en oogsten ruïneerden wordt geschat op minstens een half miljard Euro.

  Hoe wordt uw auto weer als nieuw na hagelschade?

  Hagelbuien die hebben gezorgd voor schade aan auto’s’ zijn de afgelopen jaren de reden geweest om gespecialiseerde bedrijven te starten. Zij zorgen ervoor dat uw voertuig weer wordt opgeknapt. De meest gebruikte techniek hierbij is het uitdeuken zonder spuiten. Voor de meeste schadegevallen volstaat dit om auto’s weer toonbaar te maken alsof er geen schade is geweest. Werden voorheen nog specialisten uit Italië door verzekeringsmaatschappijen ingevlogen, tegenwoordig doen we dat met eigen Nederlandse bedrijven. Het vakmanschap dat door bedrijven, zoals Hageldeuk in Sint-Oedenrode, wordt geleverd is best iets om trots op te zijn. Hebben we als innovatieve Nederlanders toch weer iets nieuws van hoogwaardige kwaliteit aan ons palmares toe kunnen voegen.

  U heeft hagelschade aan uw auto. Wat nu?

  Als uw auto hagelschade oploopt is dit reden voor een aantal onderwerpen om direct aan te pakken of juist te laten. Dit zijn:

  • Hagelt het nog? Ga niet direct kijken naar uw auto, maar blijf binnen
  • Hagelschade die ontstaat tijdens het rijden. Parkeer uw auto direct veilig
  • Probeer niet zelf te repareren. Vaak maakt u het alleen maar erger
  • Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij
  • Laat uw hagelschade repareren door de specialist

  Neem contact op met de specialist voor hagelschade aan auto

  Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen met Hageldeuk. Telefoonnummer 06-50503338. Wij zijn uw specialist bij hagelschade aan de auto.  © Copyright 2021 All rights Reserved | Hageldeuk Schijndelseweg 36, 5491 TB Sint-Oedenrode