Hagelschade auto

06 - 5050 3338

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  [recaptcha]

  Hageldeuken

  Uitdeuken zonder spuiten

  Hageldeuken zijn een van de soorten deuken die met de techniek uitdeuken zonder spuiten kunnen worden aangepakt. De techniek zorgt ervoor dat de hageldeuk niet meer zichtbaar is. Het is een relatief nieuwe techniek die aanvankelijk gebruikt werd om niet zo diepe krassen en deukjes uit de lak van auto’s te kunnen verwijderen. Grootste voordeel is de volstrekte overbodigheid om overnieuw te moeten spuiten. Dat scheelt u flink wat tijd en handenvol geld. Bedenk maar eens hoeveel tijd het een autospuiter kost om uw auto van 2 lagen nieuwe verf te moeten voorzien. Voor een goed resultaat is het dan echt nodig om een hele zijkant overnieuw te spuiten. Van de techniek uitdeuken zonder spuiten profiteert dus iedereen. U als consument omdat uw auto minder lang weg is en voordeliger gemaakt kan worden. De verzekeringsmaatschappijen, omdat er minder schade door hageldeuken hoeft te worden uitgekeerd. Wij als branche ondernemers, zoals Hageldeuk, zeker ook, omdat we meer opdrachten kunnen aannemen en ons personeel snel en effectief in kunnen zetten.

  Waarom we meer hageldeuken hebben

  Het klimaat verandert en zorgt voor zwaardere buien en hogere temperaturen. Hierdoor is de kans op forse hagelbuien met hageldeuken flink toegenomen. De veel grotere hagelstenen die als een bombardement uit de lucht komen vallen zorgen voor veel schadegevallen met hageldeuken tot gevolg.

  De voordelen van Hageldeuk

  We noemen u graag in het kort de voordelen waar u bij Hageldeuk op kunt rekenen. Vertrouw bij hageldeuken en andere autoschade op ons door:

  • Efficiënt en goedkoop
  • Geen kleurverschil in uw lak
  • Geen lakschade door nauwkeurige werkwijze met moderne technieken
  • Supersnel. Klaar terwijl u wacht
  • Uitdeuken zonder lakschade. Deze techniek is een van onze specialiteiten

  Heeft u pech gehad en is uw auto bedolven onder de hagel en heeft daardoor hageldeuken opgelopen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen dat u snel weer met een auto zonder schade door hageldeuken op pad kunt.

  Voor de oplossing bij hageldeuken neemt u contact op met Hageldeuk

  Hageldeuk is gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-50503338. U kunt uiteraard ook direct een afspraak maken als u al weet dat u de hageldeuken door ons wilt laten repareren. Hageldeuk? Wij zijn uw gespecialiseerde partner bij het herstellen van schade door hageldeuken  © Copyright 2021 All rights Reserved | Hageldeuk Schijndelseweg 36, 5491 TB Sint-Oedenrode