Hagelschade auto

06 - 5050 3338

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  [recaptcha]

  Autoschade

  Autoschade komt helaas regelmatig voor. Meestal gaat het echter om schade die is veroorzaakt tijdens het parkeren of door een heftige hagelbui. In dat geval is de schade veelal te overzien en bestaat de autoschade uit kleine deukjes. Deze deukjes kunnen door een relatief nieuwe techniek uitgedeukt worden zonder lakschade. Deze techniek wordt uitdeuken zonder spuiten genoemd en is uitermate effectief en betrouwbaar bij lichtere vormen van autoschade.

  Uiterst nauwkeurig werk

  AutoschadeHet maakt niet uit op welke plaats van de auto de autoschade zich bevindt, deze techniek kan vrijwel altijd toegepast worden om de lak onbeschadigd te houden. Het uitdeuken van de autoschade gebeurt met speciale apparatuur, waarbij er van binnenuit druk uitgeoefend wordt om de schade te herstellen. Het masseren van de deuk, wat door middel van dit proces in gang wordt gezet, is uiterst precies werk, wat enkel door een ervaren schade-expert kan worden uitgevoerd. De kans bestaat namelijk dat er een bult ontstaat in plaats van een deuk of dat de lak gaat scheuren, waardoor de autoschade alleen maar erger wordt.

  Spoedig herstellen van autoschade

  Het verhelpen van de autoschade met de genoemde techniek is verbazingwekkend voordelig. Kleine deukjes kunnen in een mum van tijd weggewerkt worden, zodat u dat zult merken in de prijs. U betaalt enkel voor het materiaal dat wij hiervoor gebruiken en de korte tijd dat onze monteur er aan kwijt is. Mocht u willen weten of uw autoschade te verhelpen is zonder dat u lakschade krijgt, kunt u direct contact met ons autoschadebedrijf opnemen. Wij beoordelen graag uw autoschade aan de hand van foto’s of onmiddellijk bij ons op locatie.  © Copyright 2024 All rights Reserved | Hageldeuk Schijndelseweg 36, 5491 TB Sint-Oedenrode